Inactivare client

Administratorii pot inactiva clienții pentru care s-a finalizat activitatea. După inactivarea unui client, acesta și proiectele sale nu vor mai fi vizibile pentru utilizatori. Acțiunea de inactivare este reversibilă.

Accesează pagina „Listă clienți”

Fă click pe butonul de meniu – „Clienți” – „Listă clienți”.

Fă click pe „Activi”

Bifează căsuța necesară pentru a fi afișați clienții activi.

Caută clientul

Folosește câmpul de căutare și identifică clientul pe care vrei să îl inactivezi.

Modifică detaliile clientului

Fă click pe butonul de acțiuni cu trei puncte din dreptul numelui clientului, apoi fă click pe „Modifică”.

 

Editează detaliile clientului

Fă click pe „Editează clientul” pentru a deschide panoul.

Inactivează clientul

Fă click pe „Inactiv” în dreptul rândului „Status”. Poate fi inactivat un client pentru care au fost facturate toate prestațiile din proiectele create pentru acesta. În cazul în care există prestații nefacturate, vei fi informat printr-un mesaj popup.

Fă click pe „Modifică clientul”

Clientul va fi inactivat, iar utilizatorii nu vor mai putea ponta pentru client și pentru proiectele acestuia.

 

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.