Ștergere card plată abonament

Administratorii pot șterge cardul pentru plata abonamentului PRO, dacă este cazul. După ștergerea cardului, nu mai pot fi făcute plăți pentru abonamentul PRO. Ulterior, poate fi adăugat același card sau un alt card. 

Accesează pagina „Desklogs PRO Setări”

Fă click pe butonul de meniu, apoi selectează „Desklogs PRO Setări”.

 

Fă click în panoul „Detalii facturare”

În panou sunt afișate informații în legătură detaliile tale de facturare.

Fă click pe „Șterge card”

Folosește această opțiune, dacă ești sigur că vrei să ștergi cardul existent.

Confirmă ștergerea cardului

Introdu textul „DELETE” în câmpul pentru confirmarea ștergerii cardului.

Finalizează acțiunea

Fă click pe butonul „Șterge card”. Cardul va fi șters din aplicație și nu vor mai putea fi făcute plăți pentru abonamentul PRO. 

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.