Oprirea abonamentului PRO

Administratorii pot opri abonamentul Desklogs PRO, dacă este cazul. După expirarea valabilității licențelor aferente abonamentului PRO, în cont rămân activi primii trei administratori sau utilizatori adăugați după crearea contului.

Accesează pagina „Desklogs PRO Setări”

Fă click pe butonul de meniu, apoi selectează „Desklogs PRO Setări”.

 

Fă click în panoul „Abonament DESKLOGS.com”

În panou sunt afișate informații în legătură cu numărul licențelor actuale, valabilitatea acestora și numărul de utilizatori din cont.

Fă click pe „Oprește abonamentul”

Folosește această opțiune, dacă ești sigur că vrei să renunți la abonamentul PRO.

Confirmă oprirea abonamentului

Introdu textul „STOP” în câmpul pentru confirmarea opririi abonamentului.

Finalizează acțiunea

Fă click pe butonul „Oprește abonamentul”. După expirarea valabilității licențelor curente, abonamentul PRO va fi oprit. În acest caz, vor rămâne activi primii trei administratori sau utilizatori adăugați în cont după crearea contului. Ceilalți utilizatori vor fi inactivați și nu se vor mai putea autentifica în cont. Abonamentul PRO poate fi repornit în orice moment.

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.