Inactivare utilizator

Administratorii pot inactiva rapid utilizatori sau alți administratori, dacă aceștia își încetează colaborarea în cont. Acțiunea este reversibilă.

Accesează pagina „Utilizatori și echipe”

Fă click pe butonul de meniu – „Utilizatori” – „Utilizatori și echipe”.

Modifică utilizatorul

Derulează pagina și găsește utilizatorul pe care vrei să îl inactivezi. Fă click pe butonul de meniu din dreptul utilizatorului, apoi selectează „Modifică”.

Deschide panoul utilizatorului

Fă click pe iconul sub formă de săgeată din panoul utilizatorului.

Inactivează utilizatorul

Fă click pe butonul „Inactiv”. Un utilizator care este responsabil în proiecte nu poate fi inactivat direct.

Înlocuiește responsabilul din proiecte

Pentru a inactiva un utilizator care este responsabil în proiecte, mai întâi trebuie să îl înlocuiești din funcția de responsabil din acele proiecte. 

Fă click pe „Modifică profilul”

Utilizatorul va fi inactivat și nu se va mai putea loga în cont. Utilizatorul va putea fi activat ulterior.

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.