Eliminare utilizator din proiect

Administratorii unui cont pot elimina rapid utilizatori din cadrul proiectelor.

Accesează pagina „Proiecte și dosare”

Fă click pe butonul de meniu, apoi selectează „Proiecte și dosare”.

Accesează proiectul

Folosește câmpul de căutare și identifică proiectul. Fă click pe butonul de meniu din dreptul proiectului și selectează „Vezi proiectul”.

Deschide panoul „Utilizatori repartizați”

Fă click pe iconul sub formă de săgeată din panou.

Identifică utilizatorul

Derulează pagina și găsește utilizatorul pe care vrei să îl elimini din proiect.

Elimină utilizatorul din proiect

Debifează căsuța din coloana „Lucrează la proiect” din dreptul numelui utilizatorului pe care vrei să îl elimini din proiect. Repetă procedura pentru fiecare utilizator pe care vrei să îl elimini. Utilizatorii repartizați ca parte a unei echipe nu pot fi eliminați separat de echipă. Întreaga echipă trebuie eliminată. Utilizatorii repartizați în proiect separat de echipa din care fac parte pot fi eliminați din proiect. Utilizatorii nu mai pot ponta în proiectele din care au fost eliminați.

 

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.