Activare utilizator

Pentru ca un utilizator inactiv să se poată autentifica din nou în contul de DESKLOGS.com, trebuie ca acesta să fie setat ca activ. Această setare poate fi făcută doar de administratorii contului. Activarea unui utilizator te ajută în momentul în care dorești să colaborezi din nou cu un anumit utilizator pe care l-ai inactivat în trecut. Astfel, nu mai este nevoie să-l adaugi din nou în aplicație, ci doar să-l activezi.

Află cum setezi ca activ un utilizator sau un administrator al contului.

Accesează pagina „Listă utilizatori”

Fă click pe butonul principal de meniu cu trei linii orizontale din partea stânga-sus a aplicației, selectează „Utilizatori”, apoi apasă „Listă utilizatori”.

Pagina „Listă utilizatori”

În pagina „Listă utilizatori”, administratorii au acces la întreaga listă cu persoanele adăugate în contul DESKLOGS.com.

Bifează căsuța „Inactivi” din partea de sus a paginii, pentru a fi afișați utilizatorii inactivi.

Aceștia sunt afișați cu gri în partea de jos a paginii.

Identifică utilizatorul pe care vrei să-l inactivezi

În pagina „Listă utilizatori”, identifică utilizatorul pe care vrei să-l activezi, apasă pe butonul cu trei puncte din dreptul său care deschide meniul de acțiuni, apoi fă click pe „Modifică”.

Pagina utilizatorului

În pagina pagina utilizatorului, administratorii au acces la setări suplimentare în legătură cu un utilizator adăugat.

De aici poate fi schimbat numele utilizatorului, adresa de e-mail, poziția, drepturile în aplicație, norma de lucru, numărul de zile de concediu de care beneficiază și statusul său, activ sau inactiv.

Asigură-te că în timpul de când a fost inactivat utilizatorul nu și-a schimbat e-mailul cu care a fost adăugat inițial. Dacă adresa a fost schimbată, poți să o modifici în câmpul „Adresa de e-mail”. 

Setează utilizatorul ca activ

În pagina utilizatorului, fă click pe butonul „Activ”. După ce acesta se colorează, apeși pe butonul „Modifică profilul” din partea de jos a paginii.

Utilizatorul, după activare

După ce a fost activat, utilizatorul este afișat cu negru și apare în partea de sus a paginii, în zona utilizatorilor activi.

Ulterior, acesta poate fi adăugat în echipa dosarelor sau poate fi adăugat ca responsabil al unor dosare.

 

Un utilizator activ cu care nu mai colaborezi, poate fi inactivat pentru a nu mai avea acces la contul de TIMELOG.

Fă click aici și vezi cum inactivezi un utilizator.

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.