Repartizare utilizatori și echipe în proiecte

În cadrul unui dosar/proiect pot fi repartizați anumiți utilizatori care să poată ponta în cadrul respectivului dosar/proiect sau o întreagă echipă de utilizatori, creată și stabilită în pagina „Utilizatori și echipe”. Utilizatorii repartizați în cadrul unui dosar/proiect, fie că fac sau nu parte dintr-o echipă, pot ponta pentru acel dosar/proiect în pagina „Ziua de lucru”.

Află cum repartizezi utilizatori și echipe într-un dosar/proiect.

Accesează pagina „Proiecte și dosare”

Apasă butonul principal de meniu cu trei linii orizontale din partea stânga-sus a interfeței aplicației, apoi fă click pe „Proiecte și dosare”.

Caută și accesează dosarul/proiectul

În pagina „Proiecte și dosare”, caută dosarul/proiectul în care vrei să repartizezi echipe și utilizatori, introducând total sau parțial numele clientului sau al dosarului/proiectului în câmpul de căutare din panoul principal al paginii.

După ce ai identificat dosarul/proiectul, apasă butonul de acțiuni cu trei puncte din dreptul acestuia și fă click pe „Vezi proiectul”, pentru a accesa pagina dosarului/proiectului respectiv.

Pagina dosarului/proiectului

În pagina dosarului/proiectului, identifică panoul „Utilizatori repartizați dosarului” sau „Utilizatori repartizați proiectului”, în funcție de caz.

Apoi, fă click pe pictograma asemănătoare unui vârf de săgeată, pentru a deschide panoul respectiv.

Panoul pentru repartizarea echipelor și utilizatorilor în dosar/proiect

Utilizatorii care nu sunt incluși în echipe sunt afișați în partea de sus a panoului. Echipele existente sunt evidențiate în panou printr-un fundal gri. Utilizatorii care fac parte din echipe sunt afișați sub numele fiecărei echipe.

Poți repartiza în dosar/proiect un anumit utilizator dintr-o echipă sau o echipă întreagă. Responsabilul adăugat în momentul în care a fost creat dosaru/proiectul este repartizat automat.

Panoul pentru repartizarea echipelor și utilizatorilor în dosar/proiect

Utilizatorii care nu sunt incluși în echipe sunt afișați în partea de sus a panoului. Echipele existente sunt evidențiate în panou printr-un fundal gri. Utilizatorii care fac parte din echipe sunt afișați sub numele fiecărei echipe.

Poți repartiza în dosar/proiect un anumit utilizator dintr-o echipă sau o echipă întreagă. Responsabilul adăugat în momentul în care a fost creat dosaru/proiectul este repartizat automat.

Repartizează o echipă de utilizatori într-un dosar/proiect

Pentru a repartiza în cadrul dosarului/proiectului o anumită echipă, bifează în dreptul numelui echipei căsuța din coloana „Lucrează la dosar” sau „Lucrează la proiect”. Toți utilizatorii incluși în echipa respectivă vor fi repartizați în cadrul dosarului/proiectului.

Dacă este cazul, poți seta un tarif orar pentru fiecare utilizator al echipei, dacă faci click în dreptul fiecărui nume în câmpul din coloana „Preț pe oră” și completezi cu valoarea dorită. Utilizatorii care fac parte din echipa care a fost repartizată în dosar/proiect vor primi un e-mail de informare, apoi vor putea ponta în dosarul/proiectul în care echipa a fost repartizată.

Dacă debifezi căsuța din coloana „Lucrează la dosar” sau „Lucrează la proiect” din dreptul numelui echipei respective, utilizatorii incluși în cadrul acesteia vor fi excluși din dosar/proiect și nu vor mai putea ponta în cadrul acestuia.

Utilizatori nou adăugați într-o echipă repartizată în dosare/proiecte

Dacă o întreagă echipă a fost repartizată în dosare/proiecte, utilizatorii care sunt adăugați ulterior în cadrul echipei respective, vor fi adăugați automat în cadrul dosarelor/proiectelor în care echipa a fost repartizată.

În momentul în care adaugi un nou utilizator într-o echipă, asigură-te că ții seama de acest fapt.

De reținut

În cazul în care într-un dosar/proiect sunt repartizați doar anumiți membri aflați într-o echipă, poți debifa căsuțele din coloana „Lucrează la dosar” sau „Lucrează la proiect” din dreptul numelui fiecărui utilizator, pentru a-i elimina pe aceștia din dosar/proiect.

În cazul în care într-un dosar/proiect sunt repartizați manual, rând pe rând, toți membrii aflați într-o echipă, se bifează automat întreaga echipă. În acest caz, pentru a elimina din dosar/proiect utilizatorii din echipă, trebuie să debifezi căsuța din coloana „Lucrează la dosar” sau „Lucrează la proiect” din dreptul numelui echipei respective. Echipa va fi eliminată din dosar/proiect, la fel și toți utilizatorii pe care îi cuprinde. Ulterior poți repartiza în cadrul dosarului/proiectului doar anumiți membrii ai echipei respective.

În cazul în care o întreagă echipă este repartizată unui dosar/proiect, toți membrii acesteia sunt repartizați dosarului/proiectului. În acest caz, nu pot fi eliminați din dosar/proiect doar anumiți membrii ai echipei, ci întreaga echipă. Apoi, pot fi adăugați, rând pe rând, doar anumiți membrii din echipa respectivă.

În cazul în care în pagina „Utilizatori și echipe” este adăugat un nou utilizator în cadrul unei echipe, acesta va fi adăugat automat în toate dosarele/proiectele în care întreaga echipă respectivă este repartizată. Așadar, asigură-te că în momentul în care adaugi un utilizator într-o echipă, ești sigur că vrei ca acesta să fie repartizat și în cadrul dosarelor/proiectelor în care echipa respectivă este repartizată.

Responsabilii dosarelor/proiectelor, indiferent dacă sunt sau nu parte a unei echipe, sunt repartizați automat în cadrul dosarelor/proiectelor respective și nu pot fi excluși, decât dacă înainte sunt schimbați din funcția de responsabil al dosarului/proiectului respectiv.

În cazul în care o întreagă echipă este repartizată în cadrul unui dosar/proiect, tariful orar al fiecărui utilizator din cadrul echipei poate fi modificat cu unul preferențial, care va fi valabil pentru respectivul dosar/proiect pentru care a fost stabilit.

Accesează acum contul tău DESKLOGS.com!

 

Creează acum un cont DESKLOGS.com!

 

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.